Rólunk

A VEHULL KFT. üzleti tevékenysége 3 fő építőipari területre terjed ki. Az első, és legrégebben működő altevékenysége a konténeres-, kisteherautós hulladékszállítással, telephelyünkön való inert és egyéb nem veszélyes hulladékok begyűjtésével, hulladékkezeléssel és építési hulladékok újrahasznosításával foglalkozik. 3-4-6-8m3 -es konténerek állnak rendelkezésünkre a különböző hulladékok elszállításához. Szolgáltatásunkat sok helyre el tudjuk juttatni Szobtól Dunakesziig, Diósjenőtől Alsópetényig.

A VEKŐ telep Verőcén, a Katalinpusztai bekötőút elején, a Tüzép közelében helyezkedik el(2621, Verőce, Katalinpusztai bekötőút Hrsz.071/4). Jó minőségű ömlesztett építőanyagokat árusítunk kis-, és nagy mennyiségben, amiket folyamatosan képesek vagyunk biztosítani a vállalkozók, lakosok számára. Anyagaink között megtalálhatóak a hulladékos telepről kikerült újrahasznosított inert darálékaink, mint tört beton, tört tégla, tört aszfalt.
Ezenkívül különböző frakciókban zúzott szürke,bazalt kövek (NZ 0/4; VSZ0/32; M56; VSZ 16/32; NZ 4/11; NZ 11/22), zúzott mészkövek (5/12;12/20).
A választékot tovább színesítik a különböző kavicsnagyságú sóderek (0/4;0/16;0/24), a bánya-, és mosott homok választék, gyöngykavics, termő-, és töltőföld kínálat. 


A VELOG részleg nagyobb beruházások építési területeire szervez 4tengelyes tgk.-kat és nyerges szerelvényeket anyagszállítás céljából. Egész évben tudunk munkát biztosítani alvállalkozóink számára, Budapesten és környékén. Ugyanezen ágazati részben nemcsak teherszállító autókat, de földmunkagépeket is foglalkoztatunk. Láncos, gumikerekes kotrók,homlokrakodók, kombigépek, bobcat-ek, mosóautók állnak a fő érdekeltségi körünkben.